Viorel Lis - Qaphcjb Lnsxm

De ceva vreme Viorel Lis se confruntă cu probleme serioase de sănătate. Viorel Lis care formează un cuplu de ani de zile cu Oana Lis a mai fost căsătorit cu o femeie pe nume Tudora Gheorghe.


Oana Si Viorel Lis Infectaţi Cu Covid Primele Declaraţii Ale Fostului Primar Al Capitalei Si Ale Soţiei Sale Update

Trebuie sa ma țin de toți pereții mi-e foarte greu.

Viorel Lis. About Press Copyright Contact us Creators Advertise Developers Terms Privacy Policy Safety How YouTube works Test new features Press Copyright Contact us Creators. Nu pot să vorbesc nu-mi dau voie domnișoarele asistente spun că obosesc că nu mi-e bine. Ajung și la baie foarte greu nu mai pot să fac aproape nimic.

Mara Bănică despre Oana şi Viorel Lis. Gheorghe Gheorghiu se. Viorel Lis a fost vaccinat anti-COVID în primăvară cu serul de la Pfizer.

Căci Viorel Lis este mai mare decât ea cu 35 de ani. Oana Lis a încercat să intre în lumea afacerilor însă firma pe care o avea alături de Viorel. Faptul că fostul primar fusese vaccinat recent și cu doza booster și că a fost dus la Ambulanță cu căruciorul.

Fostul edil era letargic iar medicii au luat decizia să îi administreze acestuia Remdesivir. Ce pensie are Viorel Lis. Viorel Lis care în ultima vreme a avut mari probleme de sănătate este cunoscut din postura de fost primar al Bucureștiului.

A aflat în ce stare se află cei doi la acestă oră. Nu pot să vorbesc nu-mi dau voie domnișoarele asistente spun că obosesc că nu mi-e bine. Fostul edil pare că nu se simte deloc bine iar partenera lui de viață a făcut mai multe declarații.

Între timp partenera lui Oana a rămas acasă pentru a se trata însă starea ei de sănătate s-a înrăutățit așa că s-a decis să meargă în aceeași unitate sanitară unde se află soțul ei pentru a primi ajutorul medicilor. El a făcut ambele doze ale vaccinuluil în. Am probleme cu pareza amețesc n-am echilibru merg cu cadrul ca să mă ridic trebuie să mă ajute Oana.

Oana Lis despre problemele de sănătate ale soțului ei. Internat de vineri seara la Institutul Matei Balș din Capitală el a făcut și primele declarații de pe patul de spital. Internat de vineri seara la Institutul Matei Balş din Capitală el a făcut şi primele declaraţii de pe patul de spital.

Vineri seara soţul ei Viorel Lis a fost oprit la Institutul Matei Balş din Bucureşti. Acum a ajuns la varsta de 76 de ani si a trecut prin momente grele in ultimii ani din cauza problemelor de sanatate. Cu câteva vorbe fostul primar general al Capitalei i-a înseninat ziua parteneri sale.

Soția fostului primar spunea în cadrul unei emisiuni că acesta a fost afectat de sedentarism din cauza faptului că a petrecut foarte mult timp. Nu e cu mine nr. Viorel a făcut parestezii pe picioare.

ViorelLis Shorts lamultiani când s-a născut Viorel Lis Ce vârstă are Viorel Lis. Oana Lis este de parere ca aceasta cruce a atras energii negative iar din acest motiv starea de sanatate a lui Viorel Lis s-a degradat. Viorel Lis spunea că are probleme cu pareza și că are nevoie de ajutorul soţiei sale pentru a se putea deplasa.

Viorel Lis 77 de ani a avut prima reacție după ce sâmbătă s-a aflat că este infectat cu virusul Sars-Cov-2. Viorel Lis a fost internat vineri seara la Institutul Matei Balș din București. Aceasta a vorbit despre modul în care și-au dat seama că s-au infectat dar și despre ce se întâmplă în spital atât cu ea cât și cu soțul ei.

Viorel și Oana Lis trec printr-o perioadă extrem de dificilă din viața lor. O ana și Viorel Lis internați în spital după infecția cu COVID-19. Viorel Lis probleme serioase de sănătate.

Contactat telefonic de reporterii de la Antena Stars Viorel Lis a declarat că starea sa de. După ce a fost infectat cu COVID-19 fostul primar al Capitalei a fost internat la Institutul Matei Balș din București. Am vorbit cu Oana chiar în această dimineață ea e mai bine Viorel e așa și așa.

Recent a suferit o semi-pareză care i-a afectat în mod considerabil mobilitatea potrivit declarațiilor oferite de către soția sa. 19 martie 1979 Locul naşterii. Viorel Lis 77 de ani a avut prima reacție după ce sâmbătă s-a aflat că este infectat cu virusul Sars-Cov-2.

Cel puțin așa a susținut fostul primar general al Capitalei într-o emisiune televizată. E normal ca am fost speriata cand. Aceasta a dezvăluit pentru Click.

Viorel Lis nu trece printr-o perioadă fastă. Iar conform dorinței mărturisite cenușa sa va. L-a afectat foarte tare pandemia.

View the profiles of people named Viorel Lis. Mara Bănică este apropiată de familia fostului edil și a oferit informații despre cum se simt Oana și Viorel Lis după infectarea cu virusul SARS CoV 2. Oana Lis vine cu detalii de ultimă oră referitoare la starea de sănătate a soțului ei Viorel Lis.

Join Facebook to connect with Viorel Lis and others you may know. Amândoi sunt infectaţi cu virusul Sars-Cov-2. Nu pot să vorbesc nu-mi dau voie domnişoarele asistente spun că obosesc că nu mi-e bine.

Are probleme mari de sănătate și se mișcă din ce în. Mara Bănică a dezvăluit cum se simt soții Lis după ce s-au infectat. Nu mai poate să meargă bine din cauza statului în casă.

Viorel Lis 77 de ani știe să-i atingă soției sale Oana Lis 42 de ani coarda sensibilă. El făcuse booster-ul nr. Viorel Lis internat la Matei Balș cu Covid.

Sunt terminat la plămâni. Lis Oana Data naşterii. Facebook gives people the power to share.

În cazul lui Viorel Lis va fi vorba despre incinerare. Ce se intamplă cu Viorel Lis Viorel și Oana Lis au luat covid-19 însă nu au nicio idee de unde și cum s-a întâmplat. Date Biografice Oana Lis.

Tritt Facebook bei um dich mit Viorel Lis und anderen Personen die du kennen könntest zu. Doza a treia luna trecută. Nu e cu mine nr.

Inițial Viorel Lis a refuzat internarea însă a fost nevoit să accepte întrucât se simțea destul de rău. În prezent fostul edil are 77 de ani iar Oana 42. Starea de sănătate a Oanei Lis s-a înrăutăţit aşa că a fost nevoită să se interneze şi ea în spital.

În urmă cu câteva luni Oana Lis a vorbit despre problemele de sănătate cu care se confruntă Viorel Lis. Eu nu mai pot să merg bine amețesc. Viorel Lis 77 de ani a avut prima reacţie după ce sâmbătă s-a aflat că este infectat cu virusul Sars-Cov-2.

Nu e cu mine nr. Putini se asteptau ca fostul primar sa traiasca cu suma asta. În ceea ce o privește pe soția lui starea de sănătate a vedetei s-a înrăutățit în acest moment fiind și ea.

Într-un interviu acordat pentru România. Cu toate ca unii credeau ca a ramas cu o avere impresionanta dupa cariera politica adevarul este cu totul altul. Viorel nu intelege ca de la cruce este o energie negativa la noi in casa.

Doar Viorel Lis a rămas internat în spital având 5 din plămâni afectaţi de COVID-19. Cu Tudora Gheorghe Viorel Lis a avut un mariaj cu tam-tam după cum povestea fosta lui parteneră de viață. Profile von Personen mit dem Namen Viorel Lis anzeigen.

Sunt terminat la plămâni. Care s-a destăinuit pe rețelele de socializare. Internat de vineri seara la Institutul Matei Balș din Capitală el a făcut și primele declarații de pe patul de spital.

Viorel Lis se află în stare gravă conform spuselor soției sale Oana. Viorel Lis va fi incinerat acesta a lasat cu literă de lege în testament ultima sa dorință. Cei doi au fost infectați cu COVID.

Viorel Lis a fost primarul general al Capitalei in perioada 1997-2000. Oana Lis a postat pe Facebook o fotografie în care apare crucea soţului ei Viorel Lis realizată în stilul Cimitirului Vesel de la Săpânţa. Oana Lis se tratează acasă deși nici starea ei de sănătate nu e una prea bună.

Sunt terminat la plămâni.


Astyl3i2umr6qm


Eylq19emacl8mm


Qaphcjb Lnsxm


Viorel Lis și Oana Lis Infectați Cu Covid 19 Fostul Primar Al Capitalei A Fost Internat De Urgență La Spital Sunt Terminat Antena 1


File Viorel Lis Jpg Wikimedia Commons


Exclusiv Oana Lis Adevărul Despre Starea Lui Viorel Este Pe Oxigen De Cand A Intrat In Spital


Viorel Lis I A Cerut Asta Oanei Ce Se Va Intampla După Moartea Fostului Primar Impact


Veste De Ultimă Oră Despre Viorel Lis Anunțul Despre Fostul Primar Făcut Chiar De Soția Lui Capital


W1rc7kbrrmeeqm


Pro Tv Oana și Viorel Lis S Au Infectat Cu Noul Coronavirus Sunt Internați In Aceeași Rezervă De Spital


Viorel și Oana Lis Infectați Cu Covid 19


E2yvroplcfph0m


Oana Si Viorel Lis Au Coronavirus Fostul Primar Al Capitalei Internat La Matei Bals


Romania Tv Viorel Lis Devastat Https Www Romaniatv Net 521427 Mărturisiri Cutremurătoare Din Izolare Facebook


Jv8orx Il4ghwm


A Reapărut Viorel Lis După Doi Ani De Absență Mărturisiri Cutremurătoare Mă țineam De Pereți Evenimentul Zilei


Cknt1mt27 T M


9nsgtcbyaks3bm


Viorel Lis Editorial Stock Photo Image Of Monden Romanian 25934193

LihatTutupKomentar